Arbeta med mig?

Vill du samarbeta, annonsera eller anordna en tävling?

Jag som driver Lanclin heter Linnea Edmark och är förskollärare, utomhuspedagog och är aktiv som utbildare av barnledare för friluftsverksamhet. Jag har stor teoretisk och praktisk kunskap om friluftsliv med barn och brinner för alla frågor som rör barn och friluftsliv. Låt oss hjälpas åt att få ut fler barn på äventyr i naturen!

Vad kan jag göra för ditt företag?
Lanclin är en blogg som främst handlar om friluftsliv och resor med, men även utan barn. Jag välkomnar alltid nya företag och organisationer till samarbeten med mig och här är några exempel på vad jag kan bidra med för att marknadsföra ditt företag eller din produkt.

  • Redaktionella samarbeten som publiceras på Lanclin.
  • Recensioner av till exempel produkter, tjänster, aktiviteter och böcker.
  • Material till era egna kanaler i sociala medier eller annan marknadsföring.
  • Föreläsningar om friluftsliv med barn.
  • Som föreläsare och deltagare på events.
  • Intervjuperson för artiklar om friluftsliv och resor.

Trovärdighet.
För mig är min trovärdighet hos mina läsare otroligt viktig. Jag gör därför INTE samarbeten där marknadsföring av saker som inte handlar om friluftsliv eller resor ingår. Jag marknadsför heller aldrig saker som jag personligen inte tycker om.

Pressutskick.
Jag tar gärna emot pressutskick av produkter men kan aldrig garantera utrymme eller uppmärksamhet av dem i någon av Lanclins kanaler. Vill du skicka något till mig bör du alltid kontakta mig först.

Lagar och fakturering.
Jag följer marknadsföringslagen och lotterilagen, anger alltid om ett inlägg producerats i ett samarbete och fakturerar i dagsläget via Frilans Finans.

Vill du veta mer om vad jag kan göra för ditt företag är du väldigt välkommen att maila mig dina frågor.

Linnea Edmark

linnea.edmark@hotmail.com