Samarbeta?

Vill du samarbeta eller annonsera på Lanclin?

Jag som driver Lanclin heter Linnea Edmark och är förskollärare, utomhuspedagog och är aktiv som utbildare av barnledare för friluftsverksamhet. Jag har stor teoretisk och praktisk kunskap om friluftsliv, i synnerhet med barn. De frågor jag brinner för har en några saker gemensamt, natur, friluftsliv, rörelseglädje och djur. Låt oss hjälpas åt att få ut fler på äventyr i naturen!

Vad kan jag göra för ditt företag?
Lanclin är en blogg som främst handlar om friluftsliv och resor med, men även utan barn. Jag välkomnar alltid företag och organisationer till samarbeten med mig och här är några exempel på vad jag kan bidra med för att marknadsföra ditt företag eller din produkt.

  • Redaktionella samarbeten som publiceras på Lanclin.
  • Recensioner av till exempel produkter, tjänster, aktiviteter och böcker.
  • Material till era egna kanaler i sociala medier eller annan marknadsföring.
  • Föreläsningar om friluftsliv med barn.
  • Som föreläsare och deltagare på events.
  • Intervjuperson för artiklar om friluftsliv och resor.

Trovärdighet
För mig är min trovärdighet hos mina läsare otroligt viktig. Jag gör därför INTE samarbeten där marknadsföring av saker som inte kan kopplas till friluftsliv eller resor. Jag marknadsför heller aldrig saker som jag personligen inte tycker om.

Pressutskick och pressresor
Jag tar emot pressutskick av produkter och inbjudningar till pressresor men kan aldrig garantera utrymme eller uppmärksamhet i någon av Lanclins kanaler utan avtal om ersättning. Vill du skicka något till mig bör du alltid kontakta mig först.

Lagar och annonsmärkning
Jag följer marknadsföringslagen och lotterilagen, anger alltid tydligt om ett inlägg producerats i ett samarbete.

Vill du veta mer om vad jag kan göra för ditt företag är du väldigt välkommen att maila mig dina frågor!

Linnea Edmark

linnea.edmark@hotmail.com