Cykelbanan

Igår cyklade vi till cykelbanan i närheten av där vi bor. Ca 100m från oss ligger Zucherings (vår stadsdel heter så) grönområde med cykel/gångstråk, beachvolleyplan, kombinerad innebandyplan och basketplan, lekpark och en cykelbana för barn. I området finns även en liten sjö med badplats och gångstig runt. Det tar ungefär 45 min att gå runt (jag, Chio och Atlas provade häromdagen) och naturen runt sjön är just nu djungellik. Perfekt hundrunda!

Cykelbanan var kanske 100m lång och iordninggjord med en rad små kullar, backar och svängar. Kullarna kom för tätt för att det skulle funka att använda dem som hopp. Jag gissar att det är därför banan  inte är sönderkörd av det lokala moppegänget som för dagen hängde vid basketplanen lite längre bort. Atlas gillade cykelbanan skarpt och hade nog kunnat köra åtskilliga fler varv när vi fick gå hem och plåstra om en lillebror som störtdykt i gruset när han skulle springa nerför en kulle istället för att cykla…

3 kommentarer

  1. Vad många roliga och bra aktivitetsgrejor ni har så nära er.För Atlas som älskar att cykla måste det va en kanongrej. Sirius är nog på gång han med, bara lite mer övning så. Har ni badat också? Kram.

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: