Idag har jag…

…fixat Bank-ID på min nya dator.
…fixat Bank-ID på telefonen.
…registrerat Gazzas ägarbyte hos Jordbruksverket.
…registrerat Chio hos Jordbruksverket (oups, skulle gjorts för ca 10,5 år sen)
…överlåtit Gazzas försäkring till den nya ägaren.
…sagt upp Smålandsposten.
…bokat tid för Chios rabiesvaccination och passfix hos veterinären.
…bokat om en logopedtid för ett av våra barn som jag råkat boka när jag och Daniel är i Tyskland.
…ringt till den mäklaren vi valt att gå vidare med för att sälja huset.
…bokat tid för massage.
…lagt ut lite saker som ska säljas på annons.
…varit på kaninjakt för typ 4:e gången på kort tid.
…duschat, lagat mat, varit på toa osv osv.
Idag arbetade Daniel sin första dag på det nya företaget i Tyskland. Han var även på en hyrhusvisning på kvällen där han tog en massa bilder som las i min dropbox så jag kunde kika lite här hemifrån. Inget drömboende men bra läge, Daniel var inte så imponerad. Ny chans på onsdag då han ska åka och titta på vårat 1:a-handsval. Inte lika bra läge men fler sovrum plus hobbyrum och förråd i källaren. Vi får se hur det slutar.
Vi andra har varit på kaninjakt. Vår kaninhona Skutla är blixtsnabb på att rymma och hon springer iväg långt. Vår hane Max är lite med hemmakär. OM han rymmer hittas han som mest några meter från buren sittandes mumsandes på gräs.Om någon hittar Skutla tror de nog att hon kommer från vanvård. När vi hittade henne efter förra rymmningen hade om skrapat upp stora skrapsår på ryggen som nu nästan hade läkt och som jag smörjde med babyolja idag så att sårskorporna skulle mjukna och lossna om det var läkt under. Hon är säkert jättelycklig där hon skuttar runt i skogen, lite skinnflådd och jätteflottig av babyolja.

IMG_5769Våra älskade kaninjäklar i egen hög person.

6 kommentarer

  1. Fixifixi!!! De´ e´ mycke´ nu. Hoppas Skutla sköter sig i fortsättningen och inte smiter. Du såg kanske att jag delat din ”annons” på FB!? Håller tummarna för att ni hittar nå´t fint ställe att bo på som ni är nöjda med. Blir det glapp mellan ni har sålt huset i Sverige och kan flytta in någon stans i Tyskland får ni gärna bo i Nöbbele.
    Kram från mamma

  2. Hur ska ni kunna leva utan Smålandsposten? Den kanske går att läsa på nätet? Jag läser fortfarande Västra Nyland (på nätet) trots att det är nästan 20 år sedan jag jag flyttade från vårt självbyggda hus i den lilla staden. Fortfarande kan jag lite njuta av lite nostalgiska minnen och läsa om människor och ställen som jag kände och minns men det är ju en mycket mindre stad än Växjö så allt blev så nära och personligt. Så nu kan du kanske förstå min oro över det drastiska beslutet med Smålandsposten! Kram till er alla

  3. Det gör vi säkert! Kruxet blir nog bara att bestämma hur mycket det får kosta 😉 Daniel kollade på ett parhus idag som var byggt 2009 med 4 sovrum, hobbyrum, balkong och uteplats som var betydligt bättre än det andra men flera hundra EUR dyrare i månaden :/

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: