40 saker jag vill göra under 2017.

Jag hoppas att ni har en fin julledighet och inte far runt med eld i baken. Kanske har du hunnit sitta ner och fundera på vad du vill göra med ditt 2017? Det har jag gjort och det blev en … bucketlist, önskelista, att-göra-lista eller kalla det vad du vill, en lista.

Just den här listan är över saker som har med friluftsliv och bloggen att göra. Det är en första brainstorming som får bli utgångspunkten när jag ska konkretisera lite mer vad jag ska hitta på under 2017. Allt behöver inte vara så högtflygande och avancerade planer för att vara viktiga att få till. Att lyssna på fåglarna känner jag till exempel är något som kan komma att bli huuuur viktigt som helst för mig under 2017.

Här kommer min lista över 40 saker jag vill göra under 2017.

1. Vandra i Schwarzwald.
2. Cykla och bada, cykla till en badplast och bada där alltså.
3. Läsa många böcker.
4. Bygga en snögubbe.
5. Dricka te med ryggen mot ett träd.
6. Titta på fåglar.
7. Planera upplägget av en podd med friluftstema.
8. Börja spela in ovan nämnda podd.
9. Yoga utomhus.
10. Bada i havet.

11. Prova att åka långfärdsskridskor.
12. Göra en vandring själv, ensam alltså.
13. Elda och dricka te utomhus med fina vänner.
14. Träffa nya vandringsvänner.
15. Föreläsa på tema friluftsliv med barn.
16. Höra snöknarr under fötterna.
17. Spela in fler videos till Lanclins Youtubekanal.
18. Sitta på en stubbe och njuta av vårsolen.
19. Starta eget företag.
20. Plocka blommor.

21. Lära mig mer om min kameras inställningar.
22. Klättra på ett berg.
23. Sova i tält.
24. Cykla i skogen.
25. Köpa och hänga upp en hängmatta.
26. Ligga och läsa i hängmattan.
27. Tända lägereldar.
28. Sova i vindskydd.
29. Prova på att campa i en minihusbil, en så kallad plåtis.
30. Fira min födelsedag i skogen.

31. Glida fram i vattnet i en kajak en varm sommarkväll.
32. Besöka någon friluftsmässa.
33. Lyssna på fåglar.
34. Titta på stjärnor.
35. Rida islandshäst i skogen.
36. Inreda mitt arbetsrum.
37. Åka pulka.
38. Höra regnet smattra på ett tak.
39. Basta efter en kall dag i skogen.
40. Cykla dressin.

Har du några liknande planer för 2017? Har du kanske helt andra grejer på dina önskelista?

3 kommentarer

  1. Oj, det var en diger lista med smått & gott!! Dressin finns i Gullspång, och det kan ju bli en fin födelsedagsutflykt!? Tro det eller ej, men jag har redan börjat fundera på en så´n lista jag med, men jag planerar en grej/månad; alltså 12 stycken. JANUARI – födelsedag, sen får vi se.
    Kram

  2. Bra inspiration. Har inte hunnit tänka så långt än och är lite dålig på att bryta ned utan tänker bara vilka länder jag vill åka till. Får ta och klura på det där en vända 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: