Nu är ALLA Lanclins sångkort om djur och natur dubbelsidiga!

De senaste månaderna har över 14 000 läsare besökt Lanclins materialbank med gratis pedagogiskt material att använda i naturen. Det är så otroligt många fler än jag trodde skulle hitta till den och det är så himla roligt att den används!

Det som började som ett litet vid-sidan-om-projekt för att underlätta för mig själv visade sig uppskattas av tusentals pedagoger och föräldrar ute i stugorna, så jag fortsätter att fylla på, komplettera och förbättra den. Kom gärna med önskemål!

Nu har jag till exempel förbättrat några detaljer på sångkorten som jag hittat och som inte blev så bra första gången. Jag har även gjort alla sångkort dubbelsidiga så de får ännu fler användningsområden och ger ännu fler variationsmöjligheter, bra va?

Vill du skriva ut gratis sångkort, uppdragsdikter, naturbingobrickor eller något annat kul att använda med barn i naturen, på skogspromenaden eller i pedagogisk verksamhet hittar du dem i:

LANCLINS MATERIALBANK

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: