Samarbeta?

Vill du samarbeta eller annonsera på Lanclin?

Jag som driver Lanclin heter Linnea Edmark och är förskollärare, utomhuspedagog och är aktiv som utbildare av barnledare för friluftsverksamhet. Jag har stor teoretisk och praktisk kunskap om friluftsliv, i synnerhet med barn. De frågor jag brinner för har en några saker gemensamt, pedagogik,
natur, friluftsliv, rörelseglädje och djur. Låt oss hjälpas åt att få ut fler på äventyr i naturen!

Vad kan jag göra för ditt företag?
Lanclin är en blogg som främst handlar om friluftsliv och resor med, men även utan barn. Jag välkomnar alltid företag och organisationer till samarbeten med mig och här är några exempel på vad jag kan bidra med för att marknadsföra ditt företag eller din produkt.

 • Redaktionella samarbeten som publiceras på Lanclin.
 • Recensioner av till exempel produkter, tjänster, aktiviteter och böcker.
 • Material till era egna kanaler i sociala medier eller annan marknadsföring.
 • Föreläsningar om friluftsliv med barn.
 • Som föreläsare och deltagare på events.
 • Intervjuperson för artiklar om friluftsliv och resor.

Workshops och kurser
Söker du en workshop- eller kursledare med kompetens inom friluftsliv med barn är jag rätt person. Jag kommer mer än gärna ut till företag, förskolor, events och privata bokningar för att genom teori och praktik hjälpa fler vuxna att känna sig inspirerade att ge sig ut med barn i naturen! Vill du att jag kommer och leder en eller flera personal- familje -eller barnaktivitet i naturen gör jag gärna det. Kom gärna med önskemål kring vad ni vill ha hjälp med så kan vi tillsammans skapa något. Här är några exempel på vad jag kan erbjuda:

 • Friluftsliv med små barn – hur gör man?
 • Friluftsliv och utomhuspedagogik i förskolan – hur kan vi börja?
 • Upptäck naturen tillsammans – om att närma sig naturen med alla sinnen.
 • Sjung i naturen – vi går en sångpromenad och letar efter djur att sjunga för.
 • Lekar och spel i naturen – vi leker olika sorters memory, går på poänguppdrag och samarbetsleker bland annat.

Trovärdighet
För mig är min trovärdighet hos mina läsare otroligt viktig. Jag gör därför INTE samarbeten där marknadsföring av saker som inte kan kopplas till friluftsliv eller resor. Jag marknadsför heller aldrig saker som jag personligen inte tycker om.

Pressutskick och pressresor
Jag tar emot pressutskick av produkter och inbjudningar till pressresor men kan aldrig garantera utrymme eller uppmärksamhet i någon av Lanclins kanaler utan avtal om ersättning. Vill du skicka något till mig bör du alltid kontakta mig först.

Lagar och annonsmärkning
Jag följer marknadsföringslagen och lotterilagen, anger alltid tydligt om ett inlägg producerats i ett samarbete.

Vill du veta mer om vad jag kan göra för ditt företag är du väldigt välkommen att maila mig dina frågor!

Linnea Edmark

linnea.edmark@hotmail.com