Det finns bloggar om nästan allt.

Idag har vi tagit paus från det mesta. Sommarvädret har också tagit en paus så vi går i pyjamas, kollar på film, läser Bamse, spelar Ipad, dricker te, leker och slösurfar. När jag slösurfar brukar jag hitta lite nya bloggar att följa och jag blir alltid så förundrad över hur internet nästan svämmar över av dem, bloggarna. Många har inte uppdaterats på 5 år, några har fått 20 inlägg och sen övergetts. Andra är fantastiskt välgjorda, väldesignade, välskrivna och fulla av väl valda bilder. Några är riktigt märkliga med endast suddiga bilder med märkliga bildtexter och osammanhängande texter om märkliga saker. Alla får de finnas ute i cyberspace.

Det går ju nämligen att blogga om vad som helst, oftast är det nästan bara fantasin som sätter stopp. Vissa lagar reglerar ju vad man får sprida och publicera så visst finns vissa begränsningar, men inte många. Bloggvärlden är rolig, för som sagt så får vem som helst starta en blogg om nästan vad som helst. En del (ganska många) handlar om mode & skönhet, familjevardag & familj, resor & äventyr, träning & hälsa, mat & bakning, hantverk & renovering, djur, teknik och sport. Det verkar intressera många och bloggarna har ofta många läsare. Folk läser bloggar lite som de förut läste månadsmagasin i pappersform.

Sen finns det de bloggar som nichat sig lite extra och här kommer en liten lista på bloggar jag hittat som visar att det går att blogga om sitt intresse, vad det nu än är i världen, köpa tvättmaskiner kanske? Skämt åsido tror jag att även dessa bloggar fyller en bra funktion ute i cyberspace. Det är ju jättebra att kunna googla ”vad ska man tänka på vid tvätmaskinsköp?” och sen hitta köpatvättmaskin.se! Är man brillbärare som jag och vill få lite inspiration inför nästa byte kan man surfa in på Eyewhiz blogg om brillmode. Alla bloggar är dessutom helt gratis att läsa!

2015-03-18 07.19.04Fixa dig en kopp te eller kaffe, sätt dig till tillrätta och ta del av dessa 5 väldigt fina och nichade bloggar. Trevlig läsning!

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: