En artikel om oss i Friluftsfrämjandets tidning Friluftsliv.

För några månader sedan gjorde jag en intervju med frilansjournalisten Emma V Larsson. Det skulle komma att bli en artikel om vårt friluftslivs betydelse för oss när vi blev en utlandssvensk familj. 

Medan vi var ute på vår Östersjöroadtrip så damp tidningen Friluftsliv vårnummer ner i Friluftsfrämjandets 82 000 medlemmars brevlådor. Det var en av mina följare på Instagram som uppmärksammade mig på att tidningen hade kommit ut och att artikeln om oss nått åtminstone en läsare. Vi själva fick vänta några dagar tills vi kom hem och fick se det tryckta resultatet, det är alltid roligt att se hur det blev. Jag tycker Emma gjorde ett toppen skrivjobb och fotot jag har tagit är en av mina egna favoriter.

Artikeln handlar i korthet om vad friluftslivet betyder för oss. Den handlar även lite om skillnaderna mellan friluftslivet i Sverige vs Tyskland och jag ger läsarna tre tips kring att vandra med barn i Alperna. Är du inte medlem i Friluftsfrämjandet och redan har tidningen kan du läsa artikeln genom att klicka på bilden, då ska den bli större och texten mer lättläst.

Artikel-tidningen-friluftsliv

16 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: