En första glutt på mina bilder från Afrika.

Idag får ni några slumpvis utvalda bilder från min resa till Uganda. Alla bilder kommer senare att få ingå i inlägg om alltifrån bröllop, kvällar vid havet, safari och en hel del annat.

Nu är jag som sagt tillbaka från Uganda men har hunnit resa iväg igen. Jag hann dock kolla på de flesta av bilderna jag tog under min resa och kunde inte hålla mig från att lägga in några för att visa er.

När jag har turnerar klart för den här gången och vardagen är tillbaka så kommer jag att sätta mig ner och styra upp inläggen om Uganda. Det ska bli roligt att få visa er ett vackert svensk-ugandiskt bröllop, traditionell ugandisk dans, närgångna vårtsvin, termitstackar högre än mig och giraffer, elefanter och flodhästar i massor.

2 kommentarer

  1. Idag har jag roat mig med att ”se ifatt” dina inlägg från 15/12, Selmas Saga från 15/12, Jul med Ernst del 2 och 3 och sett alla 3 delarna Fröken Frimans Krig. Dessemellan har jag packat upp och tvättat. De blev ett heldagsjobb, skaruveta!! Kör försiktigt!! Kram till er alla

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: