En sensomrig möhippa på Mörkö i augusti.

När ni läser det här så är jag i Uganda. Idag är det bröllop på G och som de flesta andra bröllop där minst en brud är inblandad har en möhippa ordnats innan. Den ska ni få se bilder ifrån idag.

Sensommarhippa på Mörkö.
Möhippan för bruden ordnades i augusti då det fortfarande var lite sensommarvarmt. Helt underbart väder fick vi och Sverige visade sig från sin allra bästa sensommarsida. Vi var ute och red islandshäst i skogen och hängde sen hela eftermiddagen på en av deltagarnas landställe på Mörkö i Stockholms skärgård. Det blev helt perfekt och lagom utan en massa stirriga aktiviteter och härj. Det är något som varken jag eller bruden är stora fan av.

Stället på Mörkö låg helt fantastiskt på klipporna vid havet och jag hade gärna stannat någon vecka eller så. Till och med utsikten från dasset var fantastisk!

Under eftermiddagen, efter ridturen, så pärlpysslade vi, målade en gemensam tavla, lagade och åt magiskt god vegomat och hade det obligatoriska Quizet. Jag tror att bruden, som idag blir fru, fick en lika fantastisk dag som vi andra fick att minnas tillbaka till.

Här kommer några bilder från vår fina sensommardag på Mörkö. 

morko-stall

morko-solmossa

morko-islandshastar-skog

morko-islandshastar-henny
morko-humla

morko-parasoll-hav

morko-hink

morko-baddags

morko-dukning

morko-vegobuffe

morko-dassutsikt

morko-dass

2 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: