En stillsam myshelg.

Höstanemonerna blommar för allt vad de är värda och igår åkte en av oss till Liverpool, det var inte jag. Han som är i Liverpool ska se sitt Everton spela och kommer antagligen att frysa häcken av sig (men bli varm i hjärtat).

Den där resan till Liverpool har legat och grott i ungefär 10 år. Jag skulle ge min man, som är Evertonfan, en resa med matchbiljett i födelsedagspresent men så råkade han se min research och då la jag ner det. Nu efter 10 år och på eget initiativ har han äntligen kommit iväg, denna gången med den svenska supporterklubben Swedish Toffees.

Så jag och barnen är alltså ”ensamma” hemma denna helgen och mina planer är att vi ska ta det riktigt lugnt. Nästa vecka är det höstlov och diverse ärenden ska uträttas. Här höll jag på att skriva ”vi har en massa terminer bokade” men det är väldigt på svyska. Jag saknar verkligen en bra motsvarighet till tyskans ”termin”, ett superbt ord.

Hela familjen är lediga under nästa veckas höstlov så självklart hoppas vi komma iväg och få lite alpluft. Kanske en ny tur till Garmisch-Partenkirchen? Eller varm-choklad-picknick i lekparken, vi får se. De närmsta dagarna ska vi i alla fall bygga med lego, kolla på film, läsa, bada bubbelbad och äta godis. Kanske kommer det förbi några gastar, häxor och zombies som vill ha godis också.

Jag önskar dig en trevlig helg! Hälsningar Linnea

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: