Nu släpper vi första avsnittet av Friluftspodden!

Första avsnittet av Friluftspodden med mig och min poddkollega Pierre finns nu att lyssna på! En podd där vi samtalar, delar erfarenheter och inspirerar till mer friluftsliv i vardagen.

Att kasta sig ut i det okända – som vanligt.

Som för att försäkra mig om att livets äventyr inte på det minsta lilla sätt skulle ta slut när vi flyttade tillbaka till Sverige i somras så började tankarna på ett nytt projekt gro, en friluftspodd. Det var för ett år sedan och jag och min familj var på väg att avsluta det äventyr som vi tre år tidigare hade kastat oss in i, utan att veta särskilt mycket om vad som väntade.

Jag tänkte antagligen ”Det har ju gått bra alla andra gånger jag hoppat utan att veta så let´s do it igen!” Det är ju liksom inte första gången jag hittar på något sånt här … när jag tänker efter. Första gången var när jag som 16-åring flyttade hemifrån från Täby till Ingelstad i Småland för att gå på gymnasiet, sen har det rullat på.

Min poddkollega Pierre – en toppenkille

Med mig på den här resan ville jag såklart ha någon och då hittade jag Pierre, en friluftsfantast, projektledare och bloggare. Vi kände inte varandra innan jag skickade det där mailet som inleddes i stil med ”Hej, jag heter Linnea. Jag förstår om det låter helknasigt men vill du starta en podd med mig?” På den vägen är det och Pierre visade sig såklart vara en toppenkille att jobba med, jag har inte ångrat mig en sekund! Är du nyfiken på att läsa mer om honom så friluftsbloggar han också, på Reldin Adventures.

Både Pierre och jag håller det vardagsnära friluftslivet varmt om hjärtat. Det friluftsliv som får plats en lördagsförmiddag eller en kväll efter jobbet.

Friluftsliv bortom prestation – med fokus på gemenskap

Både Pierre och jag håller det vardagsnära friluftslivet varmt om hjärtat. Det friluftsliv som får plats en lördagsförmiddag eller en kväll efter jobbet. Vi har för all del båda två ägnat oss åt både längre vandringar och mer strapatsrika äventyr men det är inte vårt huvudfokus i den här podden.

Vi vill istället fokusera på det friluftsliv som ger oss återhämtning och gemenskap i vardagen. I podden kommer jag och Pierre att samtala om våra egna friluftsupplevelser, dela erfarenheter, ge tips, inspirera och förhoppningsvis sänka tröskeln för fler att komma ut i naturen! Låter det som en bra plan?

Förutom på Itunes och i din vanliga poddapp hittar du Friluftspodden här

Friluftspodden.se

Friluftspodden på Facebook

4 kommentarer

    1. Tack så jättemycket Linda <3 Det har varit en liten berg-och-dalbana det senaste året så jag är så himla glad att jag hittade Pierre 🙂 Loggan är jag väldigt nöjd med så det är roligt att höra att du också gillar den 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: