Med lite handpåläggning så blev datorn glad igen!

I ungefär en vecka har jag deppat och haft lite ekonomisk ångest. Min dator bestämde sig för att strejka lite och valde ut en av de små akilleshälarna, SD-kortläsaren. Men nu verkar den ha kommit på nya tankar och jag kostar på mig att pusta ut lite.

Det här med den tekniska utrustningen man behöver som bloggare kan vara både mardröm och dröm. När allt funkar, inställningarna håller sig där de ska, batterierna är fulladdade och inget tappas i golvet eller råkar bada i vatten är det en dröm. När dessa tekniska attiraljer inte är på samma våglängd som en annan kastas plötsligt stora stenbumlingar in i bloggmaskineriet. Det är frustrerande och kan bli dyrt, riktigt dyrt.

Jag kan inte påstå att stora stenbumlingar har hamnat i Lanclinredaktionens väloljade maskineri men väl några stora nävar grus. Det var illa nog. Jag hade hunnit undersöka det ena dyrare lösningen än det andra när det igår började skickas signaler om att den hade ångrat sig lite. Plötsligt kunde den visst tänka sig att ta sig en kik på vad SD-kortet jag tryckt in hade för material. Kanske behövde den bara lite andrum?

Halleluja, prisad vare datorguden! tänkte jag i alla fall och sparade kvick ner det som fanns på minneskortet till datorn innan den ångrade sig. Nu hjälps vi åt att hålla våra tummar, tår och klor för att den inte ångrar sig va? Inte förens jag blivit rik och kan köpa en ny dator i alla fall. Och det kan ta en stund.

Så nu mina kära vänner och bloggläsare blir det snart en ny vandringvlogg på Lanclins Youtube-kanal. Ni som prenumererar på kanalen kommer att få upp den innan den publiceras här i bloggen. Så är du nyfiken så

prenumerera på Lanclins Youtube-kanal!

PS: Där ligger även andra klipp så ta en titt, klicka i tummen upp om du gillar det du ser och prenumerera sen på kanalen. Tack och hej!

1 kommentar

  1. Du vet att datorn antagligen lever på lånad tid, va? Se nu till att du sparar material någon mer stans ifall den brakar ihop totalt. Då slipper du slänga pengar på att någon plockar ur det du vill ha ur den, det kan ju bli kostsamt. Roligare att lägga det på en bra dator.

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: