Höstsånger på sångkort finns nu i materialbanken!

Naturen visar nu med all önskvärd tydlighet att det är höst. Frusen som jag är kanske inte höstväder är min favorit men vad är finare än en klar och solig höstdag i en färgsprakande lövskog? Inte mycket. Skulle kanske vara lekande barn i den där lövskogen i så fall.

Årstidernas skiftningar

Färgerna i lövskogarna är som sagt helt fantastiska och vattenpölarna att leka i är många. Det är fuktigare i luften och många fåglar flyger i V-formationer söderut, mot värmen. Det skulle jag också vilja gör amen får snäll vänta några veckor.

Jag tar på en extra tröja under jackan istället och stoppar fingervantar som backup i min ficka. Kallt och fuktigt väder är verkligen inte min grej men årstidernas växlingar skulle jag för allt i världen inte vilja vara utan. De är något av det bästa med skandinavisk natur!

Några små sånger om hösten

För att fira att naturen nu gått in i en ny årstid tyckte jag att det behövdes lite nya sångkort! På de nya sångkorten som nu går att ladda ner i Lanclins materialbank finns sex små höstiga sånger. Som vanligt kan eller känner du igen melodierna till sångerna så du ska slippa noter. Bra va?

De har även precis som de andra sångkorten samma format och en fram och baksida att lägga ihop innan laminering. Bara att skriva ut, klippa isär, laminera och börja sjunga!

De nya sångkorten hittar du i 

LANCLINS MATERIALBANK

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: