Hur läsarna hittade till Lanclin i februari.

Under februari hittade 38% av Lanclins besökare hit via Google. Oftast syns det inte vad de sökte på för att komma hit men ibland gör det det. Det är lite spännande, för en nörd som mig i alla fall. Här listar jag några av de sökningar som besökare hittade hit via under februari. Spännande eller hur?

 • Naturistcamping och nudistcamping.

Detta är ett poppis tema att komma in på min blogg via. Jag får ofta besök till inlägget Nudistcamping eller textilcamping? via sökningar som innehåller orden nudist eller naturist i kombination med strand, camping och en ort, ö eller land. Folk vill veta om och var det finns stränder för naturister, ofta på Öland, i Kroatien eller i Tyskland. Ni som har mer erfarenhet av detta och vill blogga om det lär få många besök.

 • Restips krk baska.

Mina inlägg om den Kroatiska ön Krk och orten Baska fick en hel del besök under februari. Jag hoppas att de gav svar på lärarnas frågor eller inspirerade dem till att resa dit!

 • Salzburg saltgruva, saltgruva österrike och saltgruva hallein.

Inlägget om vårt besök i saltgruvan i österrikiska Hallein fortsätter att vara välbesökt. Inlägget ligger alltid högt i listan över besökta inlägg, så även i februari. Många verkar nyfikna på den väldigt spännande och intressanta gruvan helt enkelt.

 • Lunginflammation homeopati.

Denna läsaren hamnade nog i inlägget Homeopati – hokus pokus, placebo eller full effekt?. Där skrev jag bland annat om att tyska läkare ofta har en homeopatisk utbildning, utöver sin klassiska läkarutbildning. I samma inlägg skrev jag även att min lunginflammation förra året behandlades med antibiotika så huruvida mitt inlägg var det läsaren egentligen sökte efter är osäkert.

 • Vad heter tomtens renar? och lucia idag tolkning.

Min bloggjulkalender som jag skrev förra året får ofta besök. Dessa sökningar resulterade antagligen i besök i inläggen Tomtens renar – lucka 3 och Varför firar vi Lucia? – lucka 13.

 • Vem skrev? och det känn som ett r…

Detta är den märkligaste sökningen någon hittat hit via på länge. Jag vet inte riktigt vad den som gjorde sökningen hittade på min blogg som Google tyckte skulle passa som svar på frågan men jag hoppas den fick svar på om vem som skrev … ja vad skrev den?

kroatien-krk-baska
Tydligen är det fler än jag som gärna åker till Kroatien.

6 kommentarer

  1. Säkerligen är de det 😉 Ni har ju dock så otroligt många andra inlägg som bör vara minst lika poppis så de kommer kanske inte så högt upp på topplistan 🙂

 1. Haha, kul inlägg!
  Mina toppsökord är inte alls lika roliga; gudarnas stig, 4000 mil, slåtterdalsskrevan, gunilla yourstone och angkor wat klädsel.
  Måste nog börja skriva om roligare saker…

  1. Skriv om naturism om nudiststränder vettja! 🙂
   Ärligt talat så skriver jag ju inte om så smaskiga saker egentligen men har råkat rankas bra på de orden på Google. Skulle jag skriva några nudistinlägg till skulle kanske statistiken gå bananas men jag har ju liksom inget underlag för några sådana inlägg ”tyvärr” 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: