I morgon reser jag till Uganda.

I morgon gör jag Brotzeit till barnen, använder vinterjacka och släcker ner datorn för sista gången på ett tag. Sen checkar jag ut och tar semester.

Datorfri semester.

Under min resa till Uganda kommer inte min dator få följa med. Den har varit så bråkig på sistone och vem vill ha med en sån på semester? Nädå, det finns många anledningar till att den får stanna hemma men några är att tillgången till Wifi är osäker och att det säkert skulle hända något med den nu när den när så nära döden ändå. Sen vill jag ha semester på riktigt nu när jag har alla chanser i världen. Det ska faktiskt att bli skönt att vila lite från den där datorn.

Följ gärna Lanclin på Facebook och Instagram.

Vädret ser väll sisådär lovande ut men jag kan inte bry mig mindre, jag ska ha SEMESTER!

Det blir alltså ingen direktrapportering från Victoriasjöns strand här på bloggen men min telefon är ju med mig så jag vill säkert visa er lite ögonblicksbilder från där jag är. Det kommer jag att göra på Lanclins Facebooksida och Instagram. Till dem hittar du genom att söka på Lanclin på Facebook och @lanclin på Instagram. Hoppas att du vill följa mig där!

Tidsinställda inlägg.

Det blir dock inte tyst här på bloggen för det. Jag har en del inlägg som ligger och väntar på att bli lästa så de kommer att fortsätta att komma i det semestertempo som varit under övriga december. Ni kommer bland annat att få lite juliga inlägg nu innan julafton och sen några nyåriga inlägg inför nyårsafton.

Nu ska jag packa de sista grejerna inför resan imorrn, vi ses på andra sidan julafton!

10 kommentarer

    1. Detsamma önskar jag dig Lena 🙂 Hoppas du får en återhämtande jul så ska jag se till att skriva ihop lite rapporter från Uganda till nästa år 😉

    1. Tack! Nej jag hoppar över att resa till området där bergsgorillorna finns. Jag satsar på att se andra djur den här gången 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: