Idag gästbloggar jag hos Dryden.se

Bloggvärlden är en spännande värld. Jag har lärt mig otroligt mycket sen jag började blogga för drygt 6 år sen. Ord och begrepp som domännamn, besöksstatistik, sponsrade inlägg, köpta inlägg, bloggresor, tidsinställda inlägg, gästbloggare och gästinlägg, teman och widgets, etiketter och kategorier, personlig integritet på internet och värdering i pengar av nedlagd tid på sin blogg var saker jag aldrig funderat så mycket på tidigare. Jag räknar mig fortfarande till nybörjarna men kan nog numera mer än jag tror. Det har varit en svår balans att hitta en lämplig nivå för hur mycket tid bloggen ska ägnas och hur mycket jag vill att mitt och min familjs liv ska presenteras. Det bästa är att inget är statiskt och det är JAG som bestämmer. Jag vet hur man effektivt kan påverka besöksstatistiken och därmed reglera pressen på sig själv respektive möjligheterna att utveckla sin blogg.

Idag tar jag ett steg i min utveckling som bloggare och gästbloggar på Dryden.se. Inlägget handlar om vårt besök hos ”Garpes vänner” i Gamleby. Ett spännande litet guldkorn i en småländsk skog vid havet.

Att gästblogga är bloggares sätt att hjälpa varandra lite, nätverka och hjälpas åt att sprida vetskapen om varandras bloggar för att få fler att upptäcka alla fina, intressanta och välskrivna bloggar.

Bild 20120729-101652-nr09310

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: