Imorrn kör den igång – idag bjuder jag på bloopers.

Ja ni kära läsare, nu är det snart dags. Imorrn är det första december och mitt sista projekt för i år rullar igång, Lanclins julkalender!

Syftet med den här julkalendern var aldrig att skapa en proffsig produktion ala Sveriges television utan ett personligt, lite mysigt och amatörmässigt rörligt inslag på Lanclin såhär i juletider. Om jag får säga det själv har jag lyckats finfint för amatörmässigt är det verkligen!

Hela Lanclins julkalender är en enda lång kavalkad av stormvindar in i mikrofonen, ofokuserade tagningar, hoppiga panoreringar och allt sånt där som man lär sig att undvika efter hand. Jag verkligen älskar att lära mig saker och rörlig bild är just nu otroligt roligt så jag såg min chans att frossa loss, filma massor, klippa, redigera och lära mig av alla misstag jag tog för givet att jag skulle göra. ”Learning in public” verkar vara min grej.

Jag känner mig modig som vågar publicera ett projekt där jag helt öppet visar hur lite jag kan men jag känner verkligen att jag kan bjuda på det. Jag är ju liksom pedagog i hjärtat och vem ska visa att det är roligt att lära sig saker om inte sådana som jag?

Med det sagt vill jag säga att jag är väldigt nöjd med årets upplaga av Lanclins julkalender! Varje morgon fram till julafton så kommer ni att få friluftstips och annat smått och gått här på Lanclin, det kan ni ju inte missa.

Som en liten tjuvstart har jag klippt ihop lite av det material som inte kommer synas i luckorna sen. Snörvlingar, morrande hundar och sura barn till exempel. Håll till godo!

13 kommentarer

    1. Tack Lena 🙂 Roligt att du tycker det, både ang att det är en rolig första video och mina teknikskills 😉 Ha de bra du också!

  1. Ha,ha detta kommer bli kanon. Tänk vad bra vi läsare har det, en ny lucka varje dag att se fram emot. Kram!

    1. Ja det hoppas jag det blir 🙂 Annars bor jag på tryggt avstånd från de allra flesta av mina läsare så några ruttna tomater som eventuellt kastas når inte hit, ha ha! 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: