Känner du inte igen dig?

Jag har nu flyttat min blogg till ett eget webbhotell för att ha möjlighet att anpassa den mer till hur jag vill ha det. Eftersom att jag inte är någon vidare hacker så tar det lite tid för mig att få allt att fungera. Som ni ser så har vissa detaljer i bloggens utseende råkat ändras. Alla bilder har blivit suddiga, loggan ligger snett och funktionerna i högerkolumnen är inte vad de borde. Jag ska nu försöka styra upp det hela igen men det kan krävas en högskoleutbildning i HTLM-kodning, återkommer när jag är klar med den. Välkomna tillbaka om en stund!

2 kommentarer

  1. Alltid krångel när man ändrar! Bloggar du hos WordPress eller har du egen installation av WordPress på en egen domän? I det första fallet finns tydligen kundtjänst. I det andra fallet finns en FB-grupp för WordPress-användare där man kan ställa frågor, och man får nästan alltid svar!

    1. Jag har numera egen installation på av WordPress på webbhotell. Facebookgruppen verkar bra, ska nog ställa lite frågor där. Tack för tipset!

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: