Kulglass och en ren med överbett – vår helg i bilder.

I helgen har vi hållit oss hemma i Ingolstadt. Vi har tvättat, städat, hoppat studsmatta, spelat bandy och annat lite annat smått och gott med trevligheter.

Idag har vi t.ex. spatserat lite runt en av sjöarna som ligger i ett fritidsområde här i Ingolstadt, Baggersee. I området finns en fin gångväg runt sjön, många grillplatser, gräsplaner för picknick och lek, en resturang och flera badplaster. Nu när sommaren är på G har även retroglassbilen kommit på plats och serverar kulglass för 1€ per kula, billigast i stan!

I utkanten av området finns det en liten liten djurpark med renar, vildsvin och visenter. Där mötte vi en väldigt söt rentjur som fick mig att tänka på Instagramkontot @tunameltsmyheart. Det handlar om den underbart söta hunden Tuna som har ett kraftigt underutvecklad underkäke och ett flera centimeter stort överbett, hur söt som helst. Tuna har för övrigt 1,7 milj följare över hela världen, inte illa pinkat av en 5-kiloshund. Han har även ett konto som heter @thetravelingtuna och innehåller lika gulliga bilder men med restema. Jag säger då det, ska nog höra med Chio om hon vill starta ett Instagramkonto tror jag.

Den stora kameran var inte med så här kommer några mobilbilder från idag.

Retroglassbilen
Glass från retroglassbilen sitter aldrig fel.

vitsippor
Vitsipporna hade börjar blomma!

holländsk tulpan
Även de holländska tulpanlökarna jag fick i bytespaketet från Amsterdam förra året blommar snart.

5 kommentarer

 1. Nu blev jag glassugen!
  ”Utbytestulpanen” ser ju ut att bli en riktig snygging.
  I dag skiner solen så jag ska ta mig en runda runt spåret i Gullspång. Sen blir det flisning av kvistar och grenar på Evatorp, förhoppningsvis i solskenet.
  Kram
  PS Hunden och renen har överbett, inte underbett. Har man underbett sticker underkäken ut, men det gör den ju inte här. DS

  1. Vanliga resebloggare är såååå 2015 😉 Nu är det fulsöta djur som gäller om vi ska hänga med i internetåldern flyktiga trender!

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: