Lanclin på Instagram i augusti.

Augusti har varit en semester- och sommarlovsmånad för oss här i Bayern. Det har därför blivit extra många bilder publicerade på Lanclins Instagram!

De bilder som jag publicerar på Instagram har hittills endast varit ögonblicksbilder tagna med min kameran i min mobiltelefon. Det är inga flashiga och/eller redigerade bilder som jag efter en noga uträknad plan och strategi publicerar för att få maximalt antal likes. Det ni får se på Instagram är det jag precis sett med mina egna ögon, på den platsen jag är just då. Eller nja, ibland väntar jag med att trixa med bildtext, hashtaggar och sånt tills jag kan göra det säkert. Inte från en hästrygg till exempel.

Jag har valt att ha Instagram som ytterligare ett litet kikhål in i mitt liv och vardag för mina följare och så lär det antagligen fortsätta att vara. Det kanske kommer att dyka upp en del ”gamla” bilder som jag hittar och drömmer tillbaka lite med men av praktiska skäl så kommer ögonblicksbilderna från min vardag som jag tar ”i farten” att dominera.

Följer du mig inte redan på Instagram så heter mitt konto @lanclin, otippat va?

Lanclin-instagram-augusti

7 kommentarer

    1. Bra va?! 🙂 Jag försöker tänka på alla kategorier av mina följare, med och utan Insta 😉 Har man inte Instagram men ändå är nyfiken kan man klicka på bilderna i widgeten så får man upp webbversionen utan att ha eget konto.

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: