Lanclin på Instagram i februari.

Det är ny månad hörrni! Mars är här och jag sammanfattar februaris instagrambilder med ett collage.

Gammalt och nytt

Nästan varje dag lägger jag upp någon bild på Lanclins Instagramkonto, du följer väll mig där? I februari har det blivit en blandning av bilder från min safari i Uganda och ett våriga Bayern som håller på att vakna till liv.

Längtan efter vandringsbilder.

Även om det regnade igår så är våren absolut på G här i Bayern. Vandringsbenen börjar spritta och mina ögon vill blicka ut över vackra bergsvyer. Vågar vi hoppas på lite vandringsbilder i nästa månadssammanfattning?

4 kommentarer

  1. Hängena är verkligen vår!!
    Nu när jag har klarat av vårens/årets influensa, ser jag fram mot att våren är i antågande och att odlingssäsongen utomhus kan börja. Just nu är det bara slask & blask. Kram

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: