Lanclinredaktionen önskar sina läsare en fridfull jul!

Idag är det julafton hörrni! Om allt har klaffat som det ska så landade jag i München i morse efter 10 dagar i Uganda. Mer om min resa kommer nästa år, nu ska vi fira jul.

Jag gissar att ni har en del annat för er än att läsa bloggar i dag (jag också) men jag vill ändå önska er en fin julafton. Kanske ligger du ändå och scrollar i väntan på Kalle, medan du ”vilar på maten” eller gömt dig undan släkten inne på toa en stund, vad vet jag?

Oavsett varför du tittar in här på Lanclin idag så vill jag skicka mina varma julhälsningar till dig. Jag vill tacka för att du läst och kanske kommenterat mina blogginlägg under året och förhoppningsvis ser framemot att läsa fler nästa år. Det kommer många av dem, jag lovar!

Men ännu är året inte slut och nu i mellandagarna kommer jag att fortsätta publicera inlägg i samma semestertempo som under resten av december. Det kommer till exempel ett inlägg om det stora beslut vi tagit och som kommer att vända upp och ner på vardagen ett tag. Det är väldans spännande och en hel del fjärilar i magen redan nu. Du som får Lanclins nyhetsbrev vet redan vad det handlar om, annars får du läsa om det i inlägget som kommer nu i dagarna.

Nu önskar jag dig en fridfull jul och ett lyckosamt nytt år! Må vi få ett fint 2017 tillsammans.

4 kommentarer

  1. Det har varit så trevligt att läsa alla dina bloggberättelser. Det har betytt så mycket ska du veta, att se bilder och läsa allt ni varit med om. Det känns som om man är närmare då på nåt konstigt vis. Fira nu julen så syns vi snart.

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: