Lanclins julkalender – Lucka 1

Idag börjar Lanclins julkalender och här kommer årets första lucka!

Vill du läsa lite mer fakta kring julkalenderns uppkomst och utveckling skrev jag förra årets lucka på samma tema. Det inlägget heter Adventskalendern, ett tyskt påhitt – Lucka 1.

4 kommentarer

  1. Åh det är ju filmjulkalender! Kreativt! Jag läser alltid bloggar på bussen och vågar inte titta på film då (ljudet). Ska försöka komma ihåg att återvända! Löste det sig med tidsinställningen?

    1. Jag brukar ha hörlurar på bussen, egentligen mest för att slippa höra allt runtomkring och bara det jag valt att lyssna på 🙂 Nej någon tidsomställning har inte dykt upp ännu men jag laddade upp dem på Lanclins YT-kanal som olistade. Då kan man bädda in dem i blogginlägg (som i sin tur går att tidsinställa ju) utan att de syns på YT-kanalen. Det var inte så jag tänkte men det gäller att kunna tänka om och vara flexibel 😉

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: