Lanclins julkalender – Lucka 12

Julkalendern som sänds på Sveriges Television i år är en av de mysigaste på länge länge. Idag vill vi tipsa om att tidigare sända julkalendrar finns på DVD.

Som jag säger i videon så hoppas jag verkligen att årets julkalender Selmas saga kommer ut på DVD, och det snabbt! Vi har tittat på de julkalendrarna vi har på DVD i fler omgångar och vi gillar dem, året runt.

Jag har bara sett några julkalendrar som jag tycker har varit riktiga bottennapp genom åren och jag gillar alla de senaste årens berättelser. Det är en otroligt trevlig tradition som jag hoppas fortsätter i evigheters evighet.

2 kommentarer

  1. Jag tänkte väl att ni tittar på årets julkalender i svt. Den är jättebra och jag hoppas, som du, att den kommer ut på DVD. Vi bänkar oss varje morgon, Zalmiak och jag, och tittar på Selma och hennes kompis Efraim. Härliga miljöer, härlig rekvisita och härliga kläder. Barnskådisarna är väl så där, men det hör liksom till. Kram

    1. Barnen älskar den! De går upp extra tidigt för att hinna se dagens avsnitt på morgonen 🙂 Jag tycker nog att barnskådisarna är bra för att bara vara 8, 9 år 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: