Lanclins julkalender – Lucka 14 – handvärmare.

Som ni kanske märkt och kommer fortsätta att märka så handlar många av luckorna med friluftsiga vintertips om att hålla sig varm. Så även idag, så här kommer ytterligare tips till mina fellow fryslortar.

Dålig modell.
Den modell av handvärmare jag visar i videon var den enda jag hittade hemma just den dagen och är faktiskt ingen jag rekommenderar att köpa. Den håller inte värmen mer än ca 15 min och värmen som blir är tämligen klen. Den är ju snygg i alla fall men ett riktigt dåligt köp tyvärr.

Bra modell.
De vi har haft desto mer glädje av är några vi köpt på Clas Ohlsson och är riktigt bra! De heter något med Hot Spot och säljs i 6-pack för 49, 90 kr. De är engångs men går att slänga bland vanliga sopor och de håller värmen långt mer än de 6 timmar som det står på förpackningen.

Få en nöjd och glad mobil i vinterkyla.
När jag är ute längre stunder och det är runt 0:an eller lägre brukar jag sätta en sån där värmepåse på baksidan av mobilen med hjälp av en gummisnodd. Eftersom att jag har mobilen som klocka istället för att böka fram armbandsuret varje gång så ligger den i en lättåtkomlig bröstficka och blir där kall. Den brukar då strejka men får den en värmekudde på ryggen blir den så glad, lycklig och fungerar finfint hela dagen.

2 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: