Lanclins julkalender – Lucka 22 – underställ.

Idag kommer ett sista vintertips, eller snarare påminnelse för oss som hatar att frysa, använd underställ! Eller i alla fall långkalsonger.

Eftersom att nästan alla mina arbeten har inneburit att jag delvis har arbetat utomhus på vintern har jag testat ett stor antal underställ genom åren. Nu har jag ju inte varit så förutseende att skriva upp märkena på alla jag provat men några gemensamma nämnare har de underställ jag gillat bäst haft. Rätt storlek, slitstarka resår som tål många tvättar och luftigt vävt material så det får plats luft i tyget.

Det här med underställ är lite komplexare än vad man kan tro vid första tanken så idag nöjer jag mig med att bara tipsa om att använda det öve huvud taget. Ett bra underställ är guld värt men tänk på att de precis som vantar inte passar din kropp bättre bara för att det är dyrt.

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: