Magnifik utsikt över Wien!

En del har som stående programpunkt när de är i städer att hitta den bästa utkiksplatsen. Är du en sådan och åker till Wien har vi ett hett tips till dig!

Det var i samband med besöket på Haus des Meeres som jag skrev om i förrgår som vi kom upp på taket av det gamla luftvärnstornet från andra världskriget. Här ifrån var det en magnifikt fantastisk utsikt över den gamla fina staden.

Så är du i krokarna och vill blicka ut över en fin gammal stad med fina gamla hus, kyrkor och parker, åk upp och kolla in utsikten från Haus des Meeres. Jag är osäker på om du kan åka upp till restaurangen som ligger på den allra översta våningen utan att betala inträde till akvariet men det är värt att kollas upp.

4 kommentarer

  1. Och fint väder hade ni! Annars brukar man ju alltid ha otur och ha dis & dimma när man har chansen att se en så magnifik utsikt. Skämt åsido, ni hade tur!! Det är härligt med fina utsikter.
    Kram

    1. Ja det är faktiskt sant att det ofta är dis och dimma när man ska kolla på utsikter 🙂 Men den här var det som sagt fint väder! 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: