Nu är jag hemma från Mulleskogen igen.

Igår kväll landade jag på Münchens flygplats efter en intensiv helg i Sverige. Det är alltid så himla roligt att hålla barnledarutbildningar men oj oj så trött i huvudet man blir.

Det var i torsdags jag flög upp till Sverige för att hålla en barnledarutbildning för blivande ledare i Friluftsfrämjandet. Kursen startade på fredagkvällen och avslutades sen i söndags eftermiddag då 11 engagerade deltagare fick sina diplom. De hade då klarat sin grundutbildning i hur Friluftsfrämjandets barnverksamhet ser ut och leds.

Jag kommer att skriva lite mer om vad vi pysslade med under helgen senare i veckan om ni är nyfikna. Så länge får ni hålla tillgodo med den idolbild jag fick tillsammans med Skogsmulle som kom och besökte oss på kursen!

Någon som känner igen Skogsmulle och får en viss nostalgisk känsla när ni ser bilden?

2 kommentarer

  1. Kul, men intensivt, förstå jag.
    Jag har bara träffat Skogsmulle tillsammans med mina barn för många, många år sedan.
    Ska bli kul att få veta mer senare.
    Ha det bra!

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: