Påskafton på schlätta. 

Jag (och min familj) har flyttat mig ca 100 mil för att fira påsk, träffa lite släkt, vänner, göra en intervju för en tidning, sälja vår bil, förnya Chios rabiesvaccination och till sist hålla en barnledarutbildning för Friluftsfrämjandet innan vi flyger hem till Ingolstadt igen nästa helg. Just nu är vi på Västergötaslätten hos min bloggande mamma Madame Traktor som flyttade hit för några månader sen. Hon trädgårdsbloggar på sin blogg Lavendel & Salvia och jag var ju tvungen att se hur varmbänkar, växthus och den ännu sovande örtagården ser ut på riktigt. 

Mycket ska hinnas med men just nu ser jag nog faktiskt mest framemot den inbokade 90min.massagen som ”låg” i mitt påskägg. Jag blir lite slapp och degig i kroppen bara av att tänka på att jag ska få ligga där i en och en halv timme på tisdag 🙂

  Chio njuter av stora ytor att springa på utan koppel.

Vitsippor!

 Inget konstigt med att försöka hitta bästa ljuset, vinkeln och fokus på valda delar av det mesta i vardagen i denna familjen. 

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: