Sex sångkort med sånger om naturen att skriva ut

En del av mitt arbete som pedagog i barngrupper ute i naturen är ju att vi sjunger tillsammans. Då är laminerade sångkort ofta användbara. Idag ska du få några gratis att skriva ut av mig om du vill!

Sångkort – en väldans bra uppfinning.

Laminerade lappar med en sångtext och en illustrerande bild kallar jag för sångkort. Trots att jag kan alla de sånger jag har med mig på de laminerade korten är de väldans bra av en rad olika anledningar. Jag kommer att återkomma med tips på vad man kan ha de här korten till för det är mer än bara fusklappar när man inte kan texten.

Sångkort till dig från mig!

Jag kan som sagt en otrolig mängd barnsånger om naturen så jag tänkte börja dela med mig av min skatt. De första sångkorten jag lägger ut är med sex sånger, fler kommer att komma. Melodin till dessa sex är samma som till klassikern Björnen sover, vilken jag tror att du säkert kan. Skriv ut, klipp ut, laminera om du vill och börja sjung med första bästa barn (eller vuxen)!

Klicka HÄR för att få upp en PDF-fil med alla de sex sångkorten!

2 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: