Svensk youtubstjärna testar tysk surkålsjuice.

Idag fortsätter vi lite på temat från igår, som var Sauerkraut – den väldigt populära salladen som äts till i princip allt här i Tyskland. Ungefär lite som svenskar äter beasås till ungefär allt.

Det är den svenska Youtubern Therese Lindgren som i en av sina videor provsmakar olika tyska produkter som hon aldrig smakat innan. Bland sakerna hon provar finns Sauerkrautsaft som på svenska blir surkålsjuice. Jag har sett det många gånger i matbutikerna här i Tyskland och trots att jag faktiskt äter Sauerkraut så har just juicevarianten inte kännas lockande att köpa. Efter att ha sett Therese video är jag ännu mindre sugen. Det ska dock vara rena hälsodrycken så uppstår ett behov av en sådan så kanske jag får omvärdera mitt beslut.

 

2 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: