Vi är ny testfamilj hos Tuxer!

Idag ska ni få se vad lådan som figurerade som lekobjekt i inlägget Lådlek och Växjö Lakers i München innehöll. De två lådorna som hade levererats samma dag innehöll vinterkläder som vi fått från det svenska klädmärket Tuxer!

Vi är en av Tuxers nya ”active families” och ska testa delar av deras vinterkollektion. Samtidigt som vi hårdtestar kläderna ur alla möjliga synvinklar så ska vi tillsammans med de andra active familie-familjerna inspirera till en aktiv och frilufsig vardag, bra va?

Vill du läsa om de andra familjerna Åmålfamiljen, Bodenfamiljen, Lundafamiljen och familjen bakom bloggen Moments by Mary kan du klicka på deras namn, då kommer du till deras bloggar. Även de ska tillsammans med Tuxer och oss på Lanclin inspirera familjer till en aktiv vardag.

Detta ska bli väldigt roligt och hade det kunnat börja bättre än att få öppna de två stora lådorna och kika på vad vi ska testa? Vi fiskade upp mjuka, varma och gosiga fleecar, jackor, vantar, byxor och annat som vi verkligen ser framemot att testa nu i höst och vinter!

När jag klippte ihop och redigerade det här klippet så kunde jag inte låta bli att le lite åt hur det går till hemma hos oss när vi gör något tillsammans med barnen. Jag minns knappt allt ”sprattel” och ”gymnastikövningar” från när vi spelade in, det är liksom lika naturligt som att barnen andas. Vi är en aktiv familj i allt vi gör, så enkelt är det.

4 kommentarer

  1. Du är inte dålig du Linnea. Nu måste du berätta om hur detta gick till. Det hamnade verkligen hos rätt familj som är så mycket ute i naturen. Kram!

    1. Nej jag är en hejans bloggentreprenör jag vet 🙂 Det är såhär man gör om man små steg i taget till slut vill göra sin blogg till sitt jobb 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: