Vandringsvlogg från Partnachklamm i Garmisch-Partenkirchen.

En ny vandringsvlogg har publicerats på Lanclins Youtube-kanal. Denna gången får ni följa med till ett höstigt Garmisch-Partenkirchen, gå genom en ravin och äta lunch med oss.

Alla videos som jag visar här på Lanclin har jag först laddat upp på Youtube. Jag har nu börjat publicera dem där en tid innan jag visar dem här på bloggen så vill du bli påmind om när nya videos laddas upp ska du gå in och prenumerera på Lanclins kanal.

Går du in på Youtube och söker på Lanclin kommer du till Lanclins kanal (direktlänk) där mina klipp och videos ligger. Där kan du även klicka i att du vill prenumerera så du får notiser när det läggs upp nya videos. Min förhoppning är att publicera videos lite då och då och dessa vill du väll inte missa?

Här kommer alltså den senaste vandringsvloggen, fler hittar du som sagt inne på Lanclins Youtubekanal!

4 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: