Vart tog Faschinglovet vägen?

Förra fredagen släppte jag iväg en pirat och en groda till skolan. Det var sista dagen i skolan innan Faschingferien och nu poff! är lovet slut. Hur gick det till?

Nedpackning.

Veckan gick fort och men vi har hunnit börja fixa och plocka inför nedpackningen av vår lägenhet och flytt till Sverige i juni. Ett möte med vår hyresvärd är avklarat där vi redde ut vad vi behöver göra i lägenheten innan vi lämnar landet till exempel. Det är nämligen inte riktigt som i Sverige. Jag kan återkomma på ämnet för det är lite intressant. Blir lite svett när jag tänker på det men det ska nog gå bra, hoppas vi.

Vårväder, vårjackor och vårkalas!

Generellt har vi haft ett riktigt härligt vårväder det här lovet. Barnens nya inlines har gått varma och våra nya jackor från Tuxer har blivit vårfavoriter. Trots att vi hållit oss hemmavid så har det blivit en del aktiviteter när jag tänker efter. Hönsmatning, inhopp på friluftsförskolan, besök på Nürnbergs zoo, minvandring och restrangbesök är lite av vad vi trots allt hunnit med.

I mitten på veckan var jag dessutom på anställningsintervju (via Skype) för jobbet jag sökt i Sverige och i slutet av veckan fick vi besök från Sverige! Vi har tillsammans med dem haft en hel kalashelg för våra två födelsedagsbarn som fyllt 7 och 35 år.

Välkommen vardag!

Det är härligt med lov men morgon är det äntligen vardag igen och kugghjulen hakar förhoppningsvis i sina vanliga kuggar igen. Det här med ruckade rutiner är inte att leka med i vår familj men nu är ordningen snart återställd och vi kan pusta ut.

Det betyder även att bloggen snart går tillbaka till vardagsmood med morgonpublicering istället för kvällspublicering som de senaste dagarna. Vill du bli påmind om när nya inlägg kommer ska du gilla Lanclins Facebooksida och välja att de inläggen ska visas först. Då missar du garanterat ingenting!

Står du kvar som ”Inbjuden” på Lanclins Facebooksida?

Jag har noterat att många som gillar Lanclins inlägg på Facebook fortfarande bara står som ”Inbjudna”. Vill du se allt jag delar, blogginlägg, bilder och filmklipp på Lanclins Facebooksida måste du tacka ja till inbjudan eller själv på in och gilla SIDAN inte bara inlägget.

Tack för att du gillar Lanclins inlägg på Facebook, det hjälper mig att nå ut till fler läsare!

2 kommentarer

  1. Oj, en hel veckas lov! Det blir väl som Sveriges sportlov ungefär, fast utan sport då?! Det brukar ju vara kul att klä ut sig. Gå utklädd till skolan måste vara skojigast. Vardagslunken är, som sagts tidigare, skön. Hoppas era födelsedagar blev bra. Vi fortsätter fira när ni är i Sverige nästa gång. Kram

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: