Från vår till vinter över en natt

Igår vandrade vi i ett vårvackert Östergötland. Idag tittar jag ut över ett vintervackert Åre. Det är dags för Winter Workation med Influencers of Sweden!

Vårvandring med hackspettspaning

Igår sken solen och himlen va så blå att det var precis stört omöjligt att inte gå ut. Vi gick en minivandring och när vi precis nästan var hemma igen gick vi genom den lilla skog utanför oss som tydligen är ett väldigt populärt område för hackspettar.

Det märkte vi visserligen redan förra året men tänkte då att det bara var en tillfällighet. I år verkar dock det vara samma koncentration pickande i träden och kanske är det just de stående döda stammarna, de välfyllda hackspettbufféerna som gör vår lilla skog så lockande? Många hackspettar är det, jätteroligt!

 

Nattågspremiär

Jag har åkt mycket tåg i mina dagar men aldrig nattåg med sovkupé. Så i natt var det premiär och det gick riktigt bra, jag sov hyfsat och var glad att jag slapp dela vagn med alla kalasiga ungdomar. De kalasiga ungdomarna såg inte lika pigga ut när vi hoppade av tåget i Åre i morse.

Jag tog en kopp te i resturangvagnen och gick sen och la mig med en bra bok, det blev mitt mysiga lördagskalas. Jag lämnade ett Östergötland med barmark för att vakna upp i ett snöigt Åre där årets Winter Workation med Influencers of Sweden drar igång ikväll.

Influencers of Sweden – branschorganisatioen för influerare i sociala medier

Influencers of Sweden är en grymt bra organisation som har lärt mig mer än vad jag någonsin kunde ana när jag gick med i det som då hette Better Bloggers som senare blev Influencers of Sweden. Här finns så otroligt många kunniga och peppiga människor som kan typ ALLT om blogg, podd, instagram, Youtube och you name it.

Bloggologi dygnet runt i fyra dagar

För andra året i rad ordnar föreningen en Winter Workation i Åre och i år bor jag ju betydligt närmre och kunde vara med! Fyra dagar med jobb, aktiviteter och workshops på ämnet bloggologi (obs, nyss påhittat ord av mig) väntar och det ska bli väldigt intressant!

8 kommentarer

  1. Låter intressant. Tänk vad det finns mycket spännande nu för tiden för er ungdomar. Fast jag försöker hänga med så gott det går med bloggande och sociala medier.

    Ha det så trevligt!

    1. Vi är en blandad skara bloggare som är med här i Åre 🙂 Det är en del av tjusningen, att det verkligen är en blandad skara människor som bloggar 🙂

  2. Jag hade gärna varit med, men hade tyvärr inte möjlighet denna gång. Var med i Saltsjöbaden i maj. Det var sååå inspirerande så jag är lite putt på att jag inte kunde vara med i Åre!

    Kram Lena

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: