4 saker jag ser framemot inför helgens Outdoorfestival i Askersund

Idag öppnar friluftsfestivalen Askersund Outdoor Festival! Vi kommer att åka dit imorrn och uppleva atmosfären och prova på roliga friluftsaktiviteter både lördag och söndag. Idag listar jag de tre sakerna jag ser mest framemot, syns vi där?

1. Härlig friluftsgemenskap

Det är här något jag längtade mycket efter de åren vi bodde i Bayern, friluftsgemenskap! Det är väldigt roligt att träffa människor som också gillar att traska runt på vandringsleder, plaska fram i en kajak eller sitta och dingla med benen på livets pinne vid elden. Ska du till Askersund i helgen och ser mig, kom fram och säg hej!

Foto: Ulla-Britt Jonsson
Foto: Michael Malmborg

2. Hängande trädtält.

På bilderna från förra året syns den megastora julgranskulan som hänger i ett träd. Det är ett hängande tält som man kan sova i och jag hoppas hoppas att det hänger där i år igen. Jag tycker det ser så coolt ut och vill gärna klättra upp och kika in.

Foto: Michael Malmborg
Foto: Michael Malmborg

3. Festivalmat ala friluftsliv

Till festivaler hör festivalmat. I helgen ser fram emot att upptäcka vad som bjuds på denna festival som andas friluftsliv i varje hörn. Jag hoppas på god vegetarisk mat och kanske lite inspiration till vår egen matlagning i naturen.

Foto: Michael Malmborg

4. Roliga prova-på-aktiviteter

Ett av våra barn ser framemot att paddla kajak och jag ser framemot att lära mig mer om Packrafting och rodd. Nu får vi se vad jag klarar för fysiska aktiviteter med min axel som inte är helt stabil ännu efter att ha varit ur led för ett tag sen men titta på när min familj roar sig är helt okej det också.

Vill du läsa mer om Askersund Outdoor festival hittade program och mer information HÄR!

8 kommentarer

  1. Ser fram emot kommande inlägg från helgen! Jag är gammal scout så känner ibland en längtan till friluftslivet, men har med åldern blivit mer bekväm – nog därför husbilen känns så rätt 🙂

    1. Vi kombinerar de bästa av två världar – husbil och friluftsliv 😉 Vi ställer oss i närheten av fin natur. Sover i husbilen och njuter av naturen på dagen. Sååå härligt! 🙂

    1. De va riktigt coola de där bolltälten 🙂 Tyvärr ingen choklad denna gången men Askersund va supertrevligt så dit åker vi nog fler gånger! 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: