Allt för snökonsten – eller inte

Som tur är ser ni läsare bara en bråkdel av allt arbete på Lanclins bloggredaktion men idag tänkte jag visa hur det kan se ut när det inte helt blir som jag tänkt, men ganska kul ändå.

Bilder på mig – en konstant bristvara

När man umgås med en hög andra bloggare som är vana vid att fota i princip allt måste man passa på att få hjälp med bilder på en själv. Jag är nämligen gärna med på bild men tycker det är svårt med selfies. Så när vi pausade under skoterturen i Åre hjälpte Helena mig att ta lite bilder på mig. Det gick ju toppen, eller vad säger ni?

Proffsfotografen och den mindre proffsiga modellen

Helena som hjälpte mig är resebloggare (Oh, darling let´s be adventurers!) och fotograf som tar himlans fina bilder. Kolla hennes blogg så får ni se! När vi pausade för fika under skoterturen såg jag för mitt inre öga några härliga bilder där jag kastar snö som sprider sig sådär härligt upp i luften. Jag bad Helena knäppa av några bilder medan jag försökte kasta snö sådär snyggt men asså … jag får nog öva lite.

Det hjälpte ju inte att fotografen visste vad hon gjorde när hon som stod framför kameran just då hade lite väl romantiska tankar om sig själv som snökastare. Ja ja, det blev ett roligt minne och några knasiga bilder som jag bjuder på här.

Det började bra.
-”Är du med Helena, nu kastar jag!”
Jag kallar bilden ”Stora vantar i kastad snö.”
Här någonstans insåg jag att jag skulle tänkt på vindriktningen.
Det kom in snö prick överallt.

Alla bilder i det här inlägget är tagna av Helena Gunnare på

Oh darling, let´s be adventures!

7 kommentarer

    1. Jag erkänner, jag arrangerade hela mitt misslyckande för att underhålla mina läsare! 🙂 Vet dock inte om någon går på det eftersom jag hatar att frysa, ha ha! 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: