Mina barnbokstips i Magasinet Friluftsliv!

Jag älskar att tipsa om bra barnlitteratur och extra roligt är det när någon frågar om tips inom något av mina favoritämnen – som natur och friluftsliv.

I det senaste numret av Magasinet Friluftsliv som är Friluftsfrämjandets medlemstidning är en artikel av mig med. Jag levererar där 10 magnifikt fina tips på böcker för barn om djur, natur och friluftsliv. Jag har omsorgsfullt blandat tips på böcker för olika stora och små, fakta och skönlitterärt, klassiker och nyheter. Du hittar alltså allt från en pekbok med hårda sidor om fjällvandring till en ungdomsroman om överlevnad. Alla är de finfina tips att kura skymning med nu i höst eller köpa och lägga under granen i jul. Trevlig läsning önskar jag dig!

Vill du läsa hela artikeln och mer detaljerat om mina barnbokstips hittar du den i sin helhet hos Friluftsfrämjandet

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: