De senaste dagarna…

… har jag inte tagit många steg framåt i min datahackerkarriär. Just nu väntar jag på att webbhotellets support ska fixa så att deras server tar emot de bilder jag vill lägga där. Utan bilder i inläggen känns det tämligen meningslöst att publicera inlägg. Jag skriver dock inlägg i samma takt som innan här bakom scenen och när servern väl är lite mer vänligt inställd till mina bilder kommer det smälla till med en hel drös publiceringar. Jag är fortfarande med i Blogg100-utmaningen som går ut på att skriva 100 inlägg på 100 dagar och hoppas verkligen att detta ska ha ordnat sig innan utmaningens slut om några dagar. Många av er som hittar hit trots få nya inlägg klickar er hit via Google, Instagram och Bloglovin, välkomna! Det känns skönt att besöksantalet inte blir noll bara för att tekniken inte är på ens sida för tillfället.

Inläggen jag skriver på kommer bland annat att handla om:
-Test av det nya cykelstället till bilen.
-Vandring med barn i alperna.
-Besök på en djurpark.
-Sommarplaner.
-Vädret och vind.
-Alla dessa röda dagar i katolska Bayern.
-Strejken på Kindergarten.

bohuskulla
En gammal bild från ett djurparksbesök på min gamla gymnasieskola Ingelstad Naturbruksgymnasium får pryda dagens inlägg.

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: