Idag julhälsar jag hos Jenn – forever abroad, always at home.

Idag gästar jag Jennifer Sandströms blogg Jenn – forever abroad, always at home. Jag ha spelat in en liten julhälsning till henne och hennes läsare som ni kan se på hennes blogg.

Jennifer är svensk och bor i Helsingfors med sin finska pojkvän. Där bloggar hon om det lite annorlunda utlandssvenska livet i ett grannland till Sverige. Ett utlandssvenskt liv i ett land där samhällsservice ska gå att få på svenska men som väldigt ofta inte gör det till exempel.

Jennifer skriver en del om att leva i ett land där man inte förstår någonting av vad som som sägs eller skrivs. Jag läser, nickar instämmande och känner igen mig så otroligt mycket. Någon gång när jag är i Helsingfors ska jag hälsa på Jennifer, hon verkar vara en riktigt trevlig prick och jag har följt hennes blogg ett bra tag nu.

Tills dess att hon får äran att bjuda mig på fika i Helsingfors för lite snickesnack irl får hon nöja sig med min otroligt fina julhälsning. Jag önskar dig en riktigt god jul och ett lyckosamt 2017 Jennifer!

header-jenn-forever-abroad

2 kommentarer

 1. Men vad söt du är! Tack så mycket! Jätteroligt att du ville vara med i adventskalendern!!

  Du är välkommen hit – lovar att guida dig runt i Helsingfors och bjuda på finskt fika 😉

  Kram, God Jul och ett fint 2017 önskar jag dig också!
  Ps. Blev minsann nyfiken av nyhetsbrevet som kom häromdagen…

  1. Roligt att få vara med Jennifer! 🙂 Nästa gång jag är i Helsingfors så hör jag av mig innan så gör vi Helsingfors tycker jag 🙂
   PS: Mer om ”nyheten” i nyhetsbrevet kommer precis efter julafton 😉

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: