Lanclin på Facebook, Bloglovin’ och Instagram.

Nybörjare på sociala medier? Jag vet att några av mina bloggläsare är relativt gröna vad det gäller sociala medier så här kommer lite hjälp så du inte missar något jag skriver. Vill du ha mer hjälp är det bara att höra av sig 🙂

Vill du få hjälp att hålla koll på när jag publicerar nya inlägg kan du…
…skriva in din mailadress i rutan för det här till höger. Då får du ett mail när något publicerats istället för att klicka in här för att se efter.
…klicka i ”Gilla” på Lanclins sida på Facebook.   kommer bland annat länkar till de nya inläggen i ditt eget facebookflöde när de har publicerats.
…följ Lanclin via Bloglovin’. Det är en tjänst där man klickar i vilka bloggar man vill att de hjälper dig att hålla koll på. Loggar man in där ser man lätt vilka av de bloggar man följer som publicerat något nytt. Sök på Lanclin och klicka på ”följ”.

Har du Instagram (som främst används via smartphones) söker du bara på Lanclin så kommer mina instabilder upp. Klicka på ”följ” om du vill ha mina bilder i ditt eget flöde. Bilderna har ingen direkt koppling till inläggen här på bloggen, de är fristående kan man säga.

fblogga2instalogga
bloglovlogga

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: