Månadens blogg i oktober – MOMENTS BY MARY.

Månadens blogg för oktober heter Moments by Mary! Den skrivs av Maria som är toppenduktig på att fotografera, bor i Karlstad med sin familj och är precis som jag ny medlem i Tuxers Active families.

Maria och hennes man har precis kommit hem från ett äventyr på Svalbard. Det verkar ha varit ett helt magisk resa och med stor säkerhet kommer det att bli en del inlägg om just Svalbard inne på Moments by Mary. De inläggen ser jag framemot!

Maria och hennes familj är en aktiv familj som gillar att vara ute och alla de fina bilderna Maria  tar illustrerar verkligen det. Jag som är svag för svensk barrskog känner nästan doften och lugnet när jag ser bilder som den här i bloggen.barn-moments-by-mary

Som vanligt har jag ställt några nyfikna frågor till personen bakom månadens blogg. Denna månaden heter hon alltså Maria!

1. Berätta lite om idén bakom din blogg. Varför började du blogga?

Jag började blogga när jag var föräldraledig med treåringen och gravid med rätt mycket besvär, jag gick tex på kryckor från v 12 och mådde illa dygnet runt hela graviditeten. Det var rätt jobbigt för mig som är van att vara aktiv och jag behövde någon form av sysselsättning. Bloggen har varit min räddning, jag hade nog blivit galen under graviditet och föräldraledighet annars.

2. Vem vill du ska läsa din blogg?
Framförallt föräldrar som vill känna igen sig i det vardagliga livet, där inte allt behöver vara perfekt och som behöver lite inspiration till att hitta på saker med barnen. Även personer som i allmänhet vill vara aktiva, eller som gillar foto, jag hoppas kunna inspirera på något sätt.

moments-by-mary-selfie

3. Vad skulle du säga att din blogg handlar om?

Från början var det en typisk småbarnsförälders blogg med ganska mycket bakning, numera är det en blogg som handlar mer om mitt liv generellt, inte bara om barnen och jag försöker lyfta utomhusliv och fotografering mer. Jag tycker själv om den riktning bloggen tagit och tycker att den speglar livet från bebisbubbla till att få lite större barn och mer friheter att själv planera sina dagar och kunna vara mer än bara mamman Maria. Numera är min man med och skriver lite med och det tycker jag är bra för han hittar inte alltid på samma saker som jag med barnen och vi kompletterar varandra på så sätt.

4. Vad läser du själv för bloggar? Har du några du vill tipsa om?
Jag läser faktiskt inte bloggar,  jag har ganska begränsat med tid, våra barn är aktiva och det där med ”dötid” existerar inte. När barnen sover på kvällen ägnar jag mig oftast åt foto, eller så är jag iväg och tränar, träffar vänner. Om jag läste bloggar skulle det förmodligen vara bloggar om multisport eller uthållighetssporter. Det händer att jag ramlar in på någon fotoblogg ibland eller kanske någon väns blogg men i övrigt håller jag mig borta från skärmen om det inte handlar om att redigera foton eller skriva själv.
ljung-moments-by-mary


Är du nyfiken på vilka bloggar jag valt ut som månadens bloggar tidigare hittar du dem här:

Månadens bloggar.

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: