Månadens blogg i december -SANTA BABY.

Varje månad utser jag “Månadens blogg”. De bloggar jag väljer ut är sådana som jag av vilt skilda anledningar själv tycker om att läsa och titta i. Det är bloggar från olika kategorier, skrivna från olika länder men alltid på svenska. I december är det lag på att tipsa om en julblogg så det gör jag!

I vanliga fall brukar jag utse månadens blogg i slutet av månaden. Men att tipsa om en julblogg i slutet av december kändes dock aningens dumt så istället får ni tipset här och nu. Då kan ni kika in där hela december för att få lite julfeeling, bra va? Månadens blogg i december är Santa Baby som skrivs av Sabina Niklasson. 

Sabinas blogg Santa Baby hittade jag när jag googlade runt efter bloggar med fina, vackra och mysiga julbilder. Denna blogg har många sådana och är perfekt att kika in i ibland när julkänslan känns långt bort i det gråblöta vinterdiset som det verkar vara både i södra Sverige och hela Tyskland just nu. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag.
Santa Baby

Här kommer min lilla intervju med Sabina som skriver Santas Baby.

När ungefär började du blogga? Är Santa Baby din första blogg?
Min första blogg gjorde jag när jag var 14 år, 2007. I år är det tredje året jag julbloggar. Det gör jag från ungefär i september tills i början av januari ungefär. Resten av året bloggar jag på min ”vanliga” blogg Binikla.

Hur kom din bloggs namn Santa Baby till?
Jag lyssnade på julmusik när jag skulle komma på ett namn till bloggen och då började låten Santa Baby spelas och då kände jag direkt att det namnet skulle kunna funka.

Julgran

Vad skulle du säga att Santa Baby handlar om?
Julen, såklart! Allt från längtan efter julen som smyger sig på redan i augusti, förberedelser inför den mysigaste månaden på året, tips, julnyheter, själva julfirandet och efterdyningarna av den underbara julen.

Vad är det roligaste och mest inspirerande med att blogga?
Just med att julblogga är det den fantastiska stämningen det är bland alla julbloggare. En får mycket mer kommentarer, kärlek och uppskattning än det känns som att det är bland ”andra områden” i bloggvärlden.

Santa Baby glöggkaka

Vilka sorters bloggar följer du själv? Har du några bloggar du vill tipsa om?
Under perioden när jag själv julbloggar är det självklart nästan bara julbloggar. Men övriga tiden på året blir det allt möjligt, men mest resebloggar och vardagsbloggar.

Här kommer två julbloggstips från Sabina!
Helenes Jul
Johannas Jul


Nyfiken på vilka bloggar jag valt till Månadens blogg tidigare? Här har du listan!
April –Bortugal
Maj –Mattis blogg
Juni –Lev mer på mindre
September -Minimalisterna
Oktober -Vandringsbloggen.
November -Lisas Vinterland

2 kommentarer

    1. Åh pepparkakor börjar jag också bli sugen på 😉 Vi har med nöd och näppe klarat av lussebullar (med lite bakhjälp) här hemma men pepparkakor ska vi nog klara av också 🙂 Har lovat att ta med några och bjuda på i skolan så vi blir nog så illa tvungna att dra fram bakgrejorna igen innan jullovet kommer 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: