Sommaren då alla solnedgångar var naturmagi

Jag lämnar nu en fantastisk sommar bakom mig och välkomnar hösten på riktigt. Medan vi plockar fram tjockare jackor, pressar äppelmust och njuter av vackra höstfärger kommer jag här på Lanclin att blicka tillbaka till då det va som varmast, torrast och somrigast. För det var ju en så episk sommar vi fick, eller hur?

Ögongodis till dig

Det blev några händelserika sommarmånader som genererade ovanligt många fina sommarminnen i år. Det blev ett sommarkapitel i årsboken som kom att fyllas med fina naturupplevelser, fantastiska solnedgångar i massor till exempel. Idag har jag samlat ihop bilder på några av dem i ett lite ögongodisinlägg – vassego!

18 kommentarer

  1. Många vackra foton och solnedgångar! Det är verkligen en favorit! En av våra slutsatser efter vår första husbilssommar förra året är att vi nog aldrig tidigare sett så många vackra solnedgångar.

  2. Så vackra bilder! Och vilken härlig sommar det faktiskt blev i Sverige för er. Jag sitter här i 30 graders värme och väntar på hösten den med 🙂 Det är en av de årstiderna som jag känner att östkusten med all dess lövskog faktiskt är mest känd för, ja i mina ögon förstås!

    1. Tack så mycket! Solnedgångar är som för så många andra en personlig favorit så det blev en hel del bilder på sådana nu i sommar 😊

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: