Lådlek och Växjö Lakers i München.

Det är bråda dagar på Lanclins bloggredaktion. Oktoberfest, paketöppning, hockeymatch och en drös med andra saker är på gång. Skoj skoj!

I fredags var vi ju inne på Oktoberfest och upplevde ett kalas av sällan skådat slag. Innan vi åkte in till stan så hade vi tagit emot en leverans från vår nya samarbetspartner! Oj oj så spännande det var att öppna lådorna. Mer exakt vad det var i lådorna och varifrån de kom håller jag lite på men det ska bli ett spännande samarbete med början nu snart.

Ett av våra barn tog genast på sig uppdraget att testa lekbarheten i emballaget och låter hälsa att det var en suverän leksak de hade skickat.

Andra grejer vi har på gång är att jag (Linnea) ska få gå på mitt livs första hockeymatch nästa vecka. Jag tänkte att det nu är på tiden att uppleva något sånt, jag är ju ändå 33 år. När biljetterna är fådda av Svenska handelskammaren här i München och vårt gamla hemmalag från Växjö, Växjö Lakers, spelar mot München (fråga mig inte vad laget heter) så gick det ju inte att komma med några ursäkter längre. Jag har laddat med ett 5-pack öronproppar och min kärlek vid min sida så det ska nog gå bra, eller vad tror ni?

10 kommentarer

 1. Vad spännande. Jag kanske gömmer mej i deras hockeyväska och följer med till München. Följer med spänning på vad lådan kommer från. Kram!

 2. Hockey är jättekul! Har inte sett någon match pålänge, men sett många tidigare. Tufft och snabbt spel, min smak!
  Då får vi se fram emot lådöppning. Det blir boxing day för er lite i förtid!
  Ha en trevlig söndag!

  1. Ja det är lite spännande 🙂 Det är ett roligt samarbete som jag tror kommer att bli riktigt bra för alla parter under lång tid. Kanske skulle se om någon öronproppstillverkare vill samarbeta med Lanclin också. Jag är en flitig användare så möjligheterna att testa och utvärdera många sorter är stora, ha ha! 🙂

 3. Jag har varit på en endaste ”riktig” hockeymatch i hela mitt liv och det var i Tampa, NHL. Har inga som helst minnen av själva matchen där ner på isen men det var attans roligt att kolla vad maskotarna hade för sig och vart den där radiostyrda blimpen i taket åkte. Tampa Bay Lightnings hette hemmalaget och det var passande för det var världens åskoväder när vi skulle köra hem, vattnet slog över vägen mellan Tama och S:t Petes (där vi bodde på hotell).

  Det var trots mitt oerhörda sportointresse en väldigt intressant upplevelse!

  Och vi väntar med spänning på vidare info om innehållet i kojan.

 4. Hockey var en intressant upplevelse och som du säger så finns det många saker att titta på förutom de som åker efter pucken hela tiden 😉 Hejarklackar, domare som viftar och sprattlar, engagerad publik och mycket mer.

  1. Vågar inte riktigt påstå att jag är en Lakerslakej 😉 Jag bodde i Växjö i 15 år innan vi flyttade till Bayern så nog räknar jag räknar jag V-ö lite som min hemstad 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: