Vandringsbilder på Linnea 8 år.

Igår publicerade Angeliqa på Vandringsbloggen ett inlägg där hon visade några gamla bilder på sig själv. Aha! tänkte jag. Det ska jag också göra nu är min dator håller på att trilskas och inte vill kännas vid nya bilder.

Så, här mina vänner är två bilder från back in the days som jag tycker otroligt mycket om. Jag har publicerat dem för några år sedan om någon mot förmodan skulle känna igen dem. Men, jag gillar favoriter i repris och dessa är några av mina absoluta favoriter.

Som ni ser är bilderna från 1991 och ni som läste inlägget igår vet att jag är 33 år nu. Jag var alltså 8 år på dessa bilder som togs någonstans i krokarna kring Saltoluokta, Nikaluokta eller något sånt, i Lappaland i alla fall. Kanske min pappa kan hjälpa till med lite mer exakt position?

På bilderna är jag alltså lika gammalt som mitt äldsta barn är nu och helt olika är vi ju inte faktiskt. Jag har aningens längre hår men annars är vi väldigt lika. På den nedre bilden är min bror med och den ryggäcken han har på sig på har mitt yngsta barn som skolryggsäck nu. Det känns fint.

linnea-fjällvandrar-retro

4 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: