Bamse -svensk service till svensktalande barn i världen.

Bamse har länge varit en favorit i vår familj. Därför är vi extra glada att det både går att prenumerera utomlands och hitta dem på loppis i Sverige.

När vi hade den sista stora grillkvällen i vår trädgård i Sverige fick vi lite avskedspresenter. Barnen fick en utlandsprenumeration på Bamsetidningen av några vänner och den har varit väldigt uppskattad av hela familjen. Förutom det roliga med att få en ny tidning med nya sagoserier i med jämna mellanrum så kommer den i brevlådan!

Som många andra barn tycker våra att det är väldigt roligt att läsa på all post som kommer för att se om det står deras namn på. Idag låg ett stooort kuvert poststämplat i Sverige i brevlådan. Det var adresserat till våra barn och öppnades på tre röda sekunder innan vi ens hunnit in i trappuppgången. I kuvertet låg en hel hög med loppisfyndade Bamsetidningarna från gammelmoster M och K! Lyckan var total!
Jag är inte helt säker men Bamsetidningen tror jag kan vara den mest lästa svenskspråkiga serietidningen i världen. Många barnfamiljer runtom i världen som har svenska som något av sina familjespråk prenumererar på Bamse. Vilken språkambassadör!

3 kommentarer

  1. Vad roligt dom kommer få. En mysig stund även för föräldrarna att få små mysiga barn i knät som vill lyssna. Atlas kanske läser själv?
    Kram farmor Eva

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: