Bästa presenterna på mors dag – friluftsfestival och hängmatta!

Igår var det mors dag och det firades på allra bästa sätt – på friluftsfestival i strålande väder! Present fick jag också – av allra bästa sort.

Helgens trip till Askersund och deras friluftsfestival blev så lyckat den kunde bli. Dagen var fullspäckad och jag tog såklart en hel del bilder. Det kommer ett inlägg sen när bilder är utvalda och ihopsatta till ett inlägg. Sålänge får du en bild på min vy från min väldigt önskade hängmatta. Jag fick den på morgonen igår på mors dag. Nu ska jag äntligen ut och hängsova i skogen! En bra bok, en sovsäck, pannlampa, öronproppar och lite frukost, vad mer behöver jag?

1 kommentar

  1. Vilken trevlig present! Det finns få saker som är så avkopplande som att bara ligga med en bok i hängmattan 🙂 Då är man verkligen i nuet…

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: