En helg som laddade batterierna.

Efter en lite tung och kämpig vecka kom vi nu i helgen äntligen upp i bergen igen. Det var som balsam för själen!

Tömd på energi efter förra helgens gästspel i svenska Mullskogen och sliten i kroppen efter vaccinationer var det en välbehövlig vandring jag fick med min fina familj i lördags. Vi siktade på en kort led som delvis gick längs med bergväggen i en ravin, rätt häftigt faktiskt. Vi fick även uppleva höstens färgexplosion här i Bayern. Väldans vackert såklart!

Idag har vi varit och handlat pumpor i en av våra ”vägskälsbutiker” där det är självplock och betalning i burk som gäller. Väl hemma kom barnen i riktigt Halloween-mood så vips föddes två små förskräckliga pumpafigurer. De står nu på altanen och lyser medan lugnet lägger sig i det Edmarkska hemmet. Helgen vi fick innehöll precis det vi behövde, tid tillsammans och lite lugn och ro. Hur har din helg varit?

host-i-alperna-linnea
Såhär glad blir man när man får komma upp i bergen efter en kämpig vecka i stan!

8 kommentarer

  1. Min helg (fre-sö) har tillbringats till sängs för att kurera en förkylning (influensa?) och med att locka på en bortsprungen katt med jämna mellanrum. Efter ca 1 dygn var han hemma igen. Han var väl ute på ”friarstråt”. I nästa vecka ska jag boka tid hos veterinären. Det börjar bli dags nu.
    Kram

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: